O  Suzani  Mančićsu maštali muškarci cele bivše Jugoslavije, ali i ona je imala svoje snove. Kao i svaka tinejdžerka, maštala je o ljubavi, a zamislila je i da će osvojiti čak 100 muškaraca u životu.

Kod nje je, kako kaže, bila "stalno gužva ispred gola". Prve simpatije su završile i zabeležene u njenom devojačkom dnevniku, ali je to dovelo do velike scene.

"Kada je tata našao taj blok i kada mi je zavalio šljagu, više sam prestala da razmišljam o broju. Bila sam tinejdžerka tada, možda sam imala 14 godina najviše", ispričala je Suzana u emisiji "Estradanje".

Tu je ostalo zabeleženo sedam momaka, njenih prvih simpatija. "U tu beležnicu sam pisala samo ko mi se sviđao, šta je moglo da bude sa nekim kad sam imala 14 godina. Bio je poneki poljubac", priseća se nekadašnja "loto devojka".

suzana mancic modna kombinacija-min.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

"Zanimljivo je to što sam ja pobegla sa svog prvog poljupca, uplašila sam se, a bila sam tako zaljubljena u tog momka. Sećam se da je bio dan, jer nisam mogla da se viđam uveče, a on, visok, plav, lep, malo stariji od mene i zagrlio me, a mi šetamo.

Naginje se on ka meni, ja vidim da će da me poljubi i meni je samo kroz glavu prošlo šta će tata da mi kaže, samo sam pobegla od dečka", seća se voditeljka.

Uprkos "megalomanskim planovima", u životu je imala samo dva braka. U prvom, sa Nebojšom Kunićem je dobila dve ćerke, a sad uživa sa Simeonom Ocomokosom u braku "na daljinu". Simeon živi u Atini, a Suzana deli svoje vreme između grčke i srpske prestonice. Pročitajte i zašto ne želi da se tamo preseli za stalno,  a više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / suzanamancicofficial Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA!" Suzana Mančić o tajni izgleda Kurir televizija