Leto je vreme kad se svi malo opustimo, a lepotice uživaju da se pokažu pred kupačima i foto-objektivima. Baš na takve trenutke podseća i slika koju je Nada Topčagić objavila sa provoda na moru.

Društvo joj pravi Suzana Mančić, a autor slike je suprug poznate folkerke. Nadin Zlatko je imao priliku da zabeleži prizor kakav se retko viđa.

Obe plavuše su odlučile da se sunčaju u toplesu, a pevačica je pre izvesnog vremena objavila i sliku kao podsetnik na te lepe bezbrižne dane. 

suzana mancic i nada topcagic u toplesu-min.jpg
Instagram / topcagicnada 

"Juče je bilo sumorno vreme, rekoh 'ajde da se nešto dešava", prepričavala je Nada kasnije. "Počela sam da pretražujem svoje slike i nađem tu fotografiju. Rekoh, jaaaao, kad je to bilo... A prvo me Suzi zvala nešto privatno pre toga, ne znam da li se ona seća toga uopšte... To je bilo u Kumboru.

Bila sam presrećna kada sam našla tu fotografiju i videla sam kako je tada izgledala Crna Gora. Takva divljina...pa sam pomislila: `Bože, što nisam u tom vremenu`. Znamo da je sve to sada naseljeno, i setila sam se baš tih trenutaka, moje rane mladosti... Niti je tu šta vulgarno, niti išta, toliko smo čedno izgledale", prokomentarisala je u emisiji "Grand magazin".

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nada Topčagić Kurir TV