Kada je gledaju na tribinama teniskih igrališta, Jelena Đoković svima izgleda nežno i krhko, doterana i uvek s blagim osmehom.

Međutim, iza toga se, po rečima žene Novaka Đokovića, krije velika snaga. "Ja sebe doživljavam kao neku vrbu, onako malu, tanku, koju vetrovi lome, a nikako da me slome.

Onda ja verujem da je to više snaga, nego blagost, ali svako će reći svoje", ispričala je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Mama s "punim radnim vremenom" se suočava sa mnogim izazovima u vaspitanju dece.Stefan i Tara su potpuno različiti i to se videlo još po rođenju.

jelena-djokovic- tara i stefan.jpg
Instagram / jelenadjokovicndf 

"Kada sam sa Stefanom prvi put postala majka, on je, da kažem, bio baš mučeno dete. Imao je mamu koja je mislila da je celu teoriju savladala, a onda kada se desila praksa, došlo je do umora, neizvesnosti i da je svaka greška koju napravim, kao smak sveta.

Prvo dete obično nastrada. Već do drugog deteta sam malo napredovala", priznala je Jelena i dodala da Tara ima izrazito jak karakter, kao i da voli da se sređuje i šminka.

"Potpuno je drugačija. Kada sam bila trudna sa njom, stalno sam se sređivala. To je bio njen uticaj iznutra. Jednostavno je takva, a ima veliki uticaj i na tatu", rekla je supruga Nova Đokovića i otkrila da sa ćerkom zbog njenog čvrstog karaktera ima često neslaganja, a onda je kroz osmeh opisala i situaciju koja se pre neki dan dogodila:

stefan djokovic i dadilja 0787046508-min.jpg
Profimedia 

"Posvađale smo se pred spavanje, jer ona neće da ide u krevet kada joj kažem da ide da spava. Meni to ne prija, jer to je rutina i znamo kada se ide na spavanje i sada ja tebe treba da jurim. Ona tada namerno obuje rolere po kući da vozi.

U mojoj glavi je to nedopustivo, da se roleri voze po kući. Na kraju smo sedele i ona je meni rekla 'Ti nisi moja mama. Izađi iz kupatila', pošto sam joj rekla da opere zube", ispričala je Jelena i dodala:

Novak Đoković
Profimedia 

"Ja bih volela da ja i ti duže vremena provedemo grleći se, mazeći se, nego u ovom procesu, gde ja tebe molim da se središ. Onda je bila jako ljuta na mene i između ostalog i rečenica da joj nisam mama, što je mene jako zabolela, ali na kraju se pomirimo i ona je zaspala u mom naručju.

jelena djokovic 2.jpg
Instagram / jelenadjokovicndf 

Ipak, taj proces je da me na nosilima iznesu. To je znak da ja nemam formulu. Ne znam da li postoji idealan brak, prijateljstvo, posao, poslovni saradnik. U bilo kojoj interakciji između dva ljudska bića, mora da postoji neslaganje, konflikt, da to mnogo mirnije razrešimo, a ne agresija, tuča, oduzimanje svega", rekla je Jelena. Više njenih slika pogledajte u galeriji, a kako čuva lepu liniju, pročitajte OVDE.

Instagram / jelenadjokovicndf, Profimedia Modni stil na Vimbldonu i haljina o kojoj se priča!

Tekst: Lepa&Srećna