Vest da su Jelena i Novak Đoković krstili decu na Ostrogu otvorila je ponovo temu vaspitanja kojoj su oboje posvećeni na poseban način.

Kako je objasnila Novakova majka Dijana, oni su želeli da sačekaju da Stefan i Tara budu dovoljno veliki da mogu da shvate duhovno značenje čina krštenja.

U vaspitanju dece, oboje se trude da poštuju najmodernije principe, a Jelena posebno voli "svesno roditeljstvo" dr Šafali Sabari.

jelena djokovic sin stefan 0786931315-min.jpg
Profimedia 

U njenim knjigama se naglašava da treba preispitati svoje ranije vrednosti i uverenja kad neko postane roditelj. Ona podseća sve tate i mame da treba i da slušaju sebe da bi mogli da slušaju svoje dete i obezbede im prostor za odrastanje kakvo zaslužuju.

Međutim, dvoje male dece može da bude opterećenje za mlade roditelje. Naročito je to bio veliki izazov za Jelenu kad je rodila Taru, a Novak imao neodložne sportske obaveze.

novak djokovic sa sinom stefanom metju mekonahi 0804439719.jpg
Profimedia 

Tada je u pomoć pozvala oca Miomira. "Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju. Ostala sam sama u Monaku, bez ičije pomoći.

Jelena Đoković
Profimedia 

Tada sam zvala tatu i rekla: `Mislila sam da ovo mogu sama, ali ne mogu. Ne znam šta da radim.` Samo je rekao: `Dolazim.` Dao je otkaz i došao kod mene. Od tog trenutka nas dvoje pevamo dok se bavimo decom", ispričala je Jelena jednom prilikom. Mama Vera Ristić joj, takođe, pruža veliku podršku i često je sa njom i na Novakovim turnirima. Više slika pogledajte u galeriji.

Instagram / jelenadjokovicndf, Profimedia Modni stil na Vimbldonu i haljina o kojoj se priča!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Novak Đoković  tiktok/@novakdjokovicj