Novak Đoković je iznajmio kuću u kojoj će boraviti tokom turnira na Vimbldonu, pa je i ovoga puta bilo zgodno da ga prati čitava porodica.

Naš teniser je već prvog dana malo vežbao sa sinom Stefanom, što je privuklo pažnju svih novinara koji su bili na spoljnom terenu kluba "Ol Ingland" u ponedeljak.

Na meču protiv Petra Kačina, pratila ga je uobičajena ekipa u njegovoj loži - Čarli Gomez Erera, Marko Paniki, Miljan Amanović i Jelena Đoković, čiji stajling je odmah privukao svu pažnju. Kako piše Glossy, uz decu Stefana i Taru bila je i jedna misteriozna mlada žena. Kad god neko novi dođe u ovu ložu, radoznalost poraste do maksimuma.

U pitanju je dadilja porodice Đoković, koja brine o Stefanu i Tari, a uživo je pratila Novaka i na mastersu u Torinu. Zanimljivo je da mnoge podseća na Jelenu, zahvaljujući dugoj smeđoj kosi koja pada ravno uz lice.

stefan djokovic i dadilja 0787046508-min.jpg
Profimedia 

Poznato je koliko Novak i Jelena brinu o svojoj deci i koliko strogo vode računa o njima, pa sigurno da ne bi bilo kome poverili njihovo čuvanje.

Kako se navodilo, detaljno su proveravali radne biografije žena koje su se prijavljivale za posao dadilje, a bitne su bile preporuke ranijih poslodavaca, znanje jezika i pedagoško-metodički rad sa decom. 

Verujemo da se ova devojka odlično uklopila, jer ne bi ni radila kod Đokovića da je drugačije; ona često putuje s njima i prilagođava se njihovom užurbanom rasporedu.

BONUS VIDEO: 

Novak trening Instagram/djokernole