Ana Bekuta je prošla kroz težak životni period nakon bolesti i smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, ali je - kako sama kaže - odabrala da ne očajava već da i dalje slavi život negujući uspomenu na njega.

Zato je nastavila da nastupa, peva i snima, a porodica joj pruža bezrezervnu poruku. Uz nju su unuk i unuka koji su joj velika uteha, a danas njena draga Sonja slavi rođendan.

"Smisao mog života rodio se prije 23 godine. Ta jesen bila je natprosečno topla, taj oktobar je bio poput drugog proleća u jednoj godini", napisala je Ana na Instagramu uz sliku sa unukom. "Baš onakav kakva je moja Sonja - topla iznad svakog proseka, proleće u jeseni i zagrljaj koji me greje već 23 zime.

Srećan ti rođendan, zlato moje, proleće svih mojih jeseni i zima. Voli te babuška više od života", poručila je pevačica, a čestitke se i dalje nižu.

Sonju i Branka je Bekuti podario njen sin Igor kojeg je rodila kad joj je bilo samo 17 godina. Ona je tamo bila primorana da ga, na neko vreme, ostavi u domu za nezbrinutu decu. U domu je proveo osam i po meseci, a Ana je svojevremeno otvoreno govorila o tome da je zbog maloletničke trudnoće nailazila na osudu okoline.

ana bekuta unuk branko.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti", govorila je Ana. "Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući.

Sin Ane Bekute verio lepu Nišlijku
Privatna arhiva 

Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", pričala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Bekuta pozvala Milicu Pavlović u stan instagram/senoritamilica