Aleksandra Mladenović je prijavila policiji bivšeg dečka S.C. pre dva dana, plašeći se za svoju bezbednost. Ona tvrdi da je reč o psihički nestabilnom muškarcu, koji je progoni, a sad je objavila i poruku na Instagramu upozoravajući sve devojke.

Prema njenim rečima, 20 devojaka joj se već javilo rekavši da su bile s njim i da ih je novčano koristio. Međutim, pevačica hoće da i svim drugim, nepoznatim ženama, skrene pažnju kako ne bi pravile greške kao ona.

"Nisam nikada verovala da ovako nešto može meni da se desi i da neću umeti dobro da procenim osobu, da ću toliko pogrešiti...

Ali iza lepih reči, obećanja, pažnje i posvećenosti, krije se osoba koja je spemna na sve, da preti, progoni, ucenjuje, laže, vara", objavila je Aleksandra na Instagramu.

Aleksandra Mladenović o bivšem dečku kojeg je prijavila policiji
Youtube/Printscreen/ KONTRA SHOW 

"Iskreno sam verovala ozbiljnom manipulatoru, pogrešila, ali i shvatila da je vreme da tražim pomoć... Zato, devojke, učite na mojim greškama i pazite kakve izbore pravite... Ne budite naivne, reagujte na vreme i ne dozvolite da vam ljubav ostavi traumu.

ppppp.jpg
Instagram / aleksandra_mladenovic 

Ja sam to naučila na teži način. Ali sam posle svih poruka koje ste mi poslali shvatila da uz vas mogu sve, znači mi to i više nego što mislite i zato HVALA!", napisala je Aleksandra dodajući srce na kraju.

U izjavi policiji, Aleksandra je navela da je bivši dečko proganja i preti ubistvom i samoubistvom. Dolazio je na vrata njenog stana, lupao i uznemiravao je, zbog čega je bila prinuđena da tako reaguje. 

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA" Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda... Kurir televizija