Tri godine je Ela Dvornik bila verena za Čarlsa Pirsa i čekala trenutak kad bi mogli da organizuju venčanje. Pre veridbe su se i dugo zabavljali. Pre tri godine su se konačno odlučili na taj korak, jer nisu više želeli da pronađu mogućnost da im se porodice konačno okupe u isti dan.

Čarls iz Velike Britanije i Ela iz Hrvatske su se upoznali kad je njoj bilo 22, a njemu 37. Kruna ljubavi su bile dve devojčice - Bali i Lumi, ali je braku sada ipak došao kraj.

Ćerka pokojnog Dina Dvornika, i sama pevačica, ali i influenserka koju prati više od pola miliona ljudi na Instagramu potvrdila je početkom meseca da se razvode.

Decenija ljubavi završava se sudskim sporom, jer je Čarls tužio Elu i traži podelu bračne imovina. Glavni predmet spora je kuća u Balama, u Istri, koja ima nešto više od 120 kvadrata. Kuću je kupila Ela, a uselili su se u nju 2021. godine. Kako je sama rekla, muž i dalje živi u istoj kući s njom.

Razvodi se Ela Dvornik
Instagram/Charles Pearce 

Među prvima je na vest o tužbi reagovala Elina baka Žarka Kuljiš.

"Trebaju tri macana da ga oteraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je nešto njegovo. Sve ove godine živi od njenih para, auto koji je izabrao, ona mu plaća lizing", napisala je Žarka Kuljiš u komentarima na Fejsbuku.

ela dvornik carls pirs.jpg
Instagram / elladvornik 

"Nije ni centa zaradio, živeo je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća. Ako je neko mislio da je on poduzetnik, tačno je, dobro se udao i sad bi otpremninu. Deset godina živi u Hrvatskoj i ne zna nijednu reč", dodala je Žarka.

Čarls i Ela vezani su i poslom. Oni od 2016. godine imaju zajedničku firmu "Manijak", u kojoj okupljaju influensere i povezuju ih sa brendovima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok