Božanstvena Sofka koja je plenila srca publike u predstavi "Nečista krv" u Narodnom pozorištu više od deset godina i dan-danas je vitka i prava kao strela.

Vera Čukuć je napunila 85 godina, poslednji put je viđena na malom ekranu u seriji "Moj rođak sa sela", a sada je Instagram očaran pojavom "srpske Džejn Fonde".

Njena ćerka Ivana Mihić je sve obradovala zajedničkom fotografijom sa majkom, a pozitivni komentari se samo nižu.

"Konačno da vidimo divu našeg glumišta", "mama ima prelepu liniju", "tako je slatka", pišu obožavaoci Ivani.

Vera je za izlazak na ručak sa ćerkom odabrala udobnu i izuzetno modernu kombinaciju "džoger" pantalona i kardigana od žerseja.Trendi siva boja joj odlično pristaje, a tanka tkanina naglašava fantastičnu figuru koju je baletska škola formirala još u mladim danima.

Ivana je izuzetno vezana za majku, pa i na Instagramu često podeli poneki detalj iz detinjstva i rane mladosti, kao što ne propušta ni da podseti na oca Gordana koji je preminuo pre četiri godine.

"Vera je simbol ženstvenosti, gracioznosti, dostojanstva. Uz to je pametna, kulturna, prefinjena lady. Podseća me na stariju generaciju američkih glumica. Ona je sebi obezbedila nezaborav!", jedan je od komentara na Ivaninom profilu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PROSLAVA PRVE KLAPE: Počelo snimanje serije "Zlatni dani" (KURIR TV) Kurir televizija