Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, potvrdila je za hrvatske medije da se razvodi od 13 godina starijeg Čarlsa. Par ima dvoje dece, ćerke Bali Di (5) i Lumi Vren (3).

Glasine da Ela i Čarls imaju probleme u braku počele su pre godinu dana, a ona je sada i potvrdila da se razvode.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda", potvrdila je Ela da se razvodi od supruga za story.hr.

Čarls i Ela venčali su se 2019. godine kada je njihova prva ćerkica Bali Di imala 15 meseci.

Ela i 13 godina stariji Čarls upoznali su se 2014. u Londonu, verili su se dve godine kasnije u Japanu, a venčali su se u Las Vegasu 2019. godine kada je njihova prva ćerkica Bali Di imala 15 meseci.

"Sve je počelo uz pivo. Sedeli smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala da peva. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli da se ispovedamo jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svideo mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osećala. Bilo je nešto u vazduhu i oboje smo osetili da to neće biti samo jedna od onih noći", napisala je jednom prilikom na svom Instagramu Ela koja je imala 22 godine kada je upoznala Čarlsa.

"Pre 5 godina kad smo se upoznali, Čarls je hteo da me odvede u Las Vegas da se venčamo, ali ja nisam imala vizu. Ali sada imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom. 

Poslednje tri godine otkad smo vereni pokušavali smo da isplaniramo venčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako, jako teško.

Pa smo uradili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frenk rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, napravili smo to službenim! TEK VENČANI! Gorila!

 Elina majka Danijela Dvornik nije bila raspoložena da komentariše ćerkin razvod.

"Nisam ništa čitala. Neću sad komentarisati ništa, na odmoru sam", rekla je za 24sata.hr ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Charles Pearce se razbolio na putovanju s Ellom Dvornik Youtube