Zar ne bi bilo divno kada bi u sređivanju doma imali pomoć? Ali takvu da vi možete da uživate, skuvate sebi kafu, sednete i da neko radi umesto vas! Za ovakvo uživanje sve što vam je potrebno jeste robot usisivač!

Ximei pametni usisivač je visokokvalitetan i efikasan uređaj koji će vam pomoći u održavanju čistog doma! Sa svojim inteligentnim ADS senzorom, ovaj robot usisivač lako zaobilazi sve prepreke u vašem domu, uključujući nameštaj i garniture. Takođe je sposoban da se podvuče ispod garnitura kako bi očistio i najteže dostupna mesta.

Jedna od izvanrednih karakteristika ovog usisivača je njegova sposobnost da skuplja i najsitniju prašinu, zahvaljujući snažnom usisavanju od 1500PA. Tako će vaš dom biti temeljno očišćen od nečistoća!

Usisivač takođe dolazi sa praktičnim funkcijama koje olakšavaju upotrebu i održavanje. Nakon svakog punjenja, možete brzo isprazniti kutiju za prašinu, što štedi vreme i omogućava vam da nastavite sa čišćenjem bez prekida. Takođe, možete pokvasiti krpice koje su priložene i koristiti ih za dodatno čišćenje površina.

1. robot usisivač.jpg
Promo 

Ovaj pametni robot usisivač ima ugrađenu punjivu bateriju kapaciteta 1200mAh, koja vam omogućava uštedu novca na zamenu baterija. Vreme punjenja iznosi približno 2,5 sata, a nakon toga robot je spreman za rad. Radno vreme usisivača je oko 3 sata, što je dovoljno da pokrije veće prostorije.

Dimenzije ovog usisivača su 230 x 230 x 62 mm, što ga čini kompaktnim i lako prenosivim. Takođe, dolazi sa kablom dužine 80cm.

Važno je napomenuti da se ovaj pametni robot usisivač koristi za brisanje i čišćenje ravne i tanje površine. Ne može usisavati veće ili deblje tepihe, ali će biti izuzetno koristan za održavanje podova, pločica, parketa i drugih glatkih površina.

Uz pametni robot  možete se osloniti na efikasno i temeljno čišćenje vašeg doma, uz praktičnost i praktične funkcije koje će vam olakšati svakodnevne zadatke čišćenja!

Poručite ga OVDE po ceni od 1.990 rsd ili pozovite i 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Tekst: Lepa&Srećna