Goran Ivanišević, proslavljeni teniser i danas trener Novaka Đokovića, ponovo je dospeo u centar interesovanja medija, zbog problema u odnosu sa bivšom ženom Tatjanom Dragović. 

Na Instagramu je objavio poruku u kojoj spominje "T.D." i navodi da potražuje novac koji je zaradio pre i tokom braka. 

"Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo utvrdi da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je Ivanišević na Instagramu.

Goran Ivanišević traži novac od bivše žene Tatjane Dragović
Profimedia 

Goran i Tatjana su bili u vezi punih 17 godina. Upoznali su se 1998. godine i dobili dvoje dece - ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. Međutim, teniser je uhvaćen u preljubi, nakon koje se javno izvinjavao svojoj nevenčanoj supruzi.

Tatjana mu je oprostila, pa su godinu dana nakon toga ipak ozvaničili svoju vezu, a sin i ćerka su prisustvovali skromnoj ceremoniji u Kaliforniji. Konačni razvod je usledio 2013. godine.

Svi su tada imali utisak da bivši supružnici ostaju u dobrim, prijateljskim odnosima. Sada, međutim, Ivanišević potražuje novac od Tatjane, a navodi da je pokrenuo i postupke pred sudom. Pogledajte u galeriji njihove slike sa venčanja.

Profimedia Venčanje u Kaliforniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Novak Djoković izjava Novak Djokovic PR tim