Ina Gardijan, koja je ušla u svet estrade pre nekoliko godina, sada je u centru pažnje zbog priče kako je u vezi sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Navodno su se upoznali još na proslavi godišnjice njegovog braka sa Jelenom Karleušom, a sada se priča da je poznanstvo preraslo u nešto viđe.

Ina je ovu aferu negirala, a sad je ponovo na svom Instagramu objavila demanti:

"Dragi moji, vidim da ste se lepo zabavili, pogotovo na Tviteru, ali meni nije zabavno. Moraću da vas `razočaram`, jer sve što ste pročitali i čuli prethodnih dana je apsolutna LAŽ!

Ina Gardijan o navodnoj ljubavi sa Duškom Tošićem Jelena Karleuša
Instagram / inagardijan 

Ja svoju karijeru NE ŽELIM da gradim na ovakvim pričama! Drago mi je što slušate moje pesme, to je jedina i najbolja podrška. Ljubim vas", napisala je Ina.

Ina Gardijan o navodnoj ljubavi sa Duškom Tošićem Jelena Karleuša
Instagram / inagardijan 

Mlada pevačica se, navodno, na pomenutoj godišnjici čak i fotografisala sa Jelenom, a Karleuša je osetila potrebu da se oglasi o svim glasinama:

"Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo sad lično uzdrmalo... " Priče na Tviteru ne jenjavaju, pa je tako sad isplivao i snimak Ininog provoda sa koncerta Aleksandre Prijović.

Ina Gardijan o navodnoj ljubavi sa Duškom Tošićem Jelena Karleuša
Tviter / karlinbich 

Na njemu se vidi kako pleše za visokim, tamnokosim momkom, pa neki dodaju kako joj je to zapravo dečko. Međutim, drugi misle da je reč o nekom drugu, šta vi kažete? Više Ininih slika pogledajte u galeriji.

INA GARDIJAN PLEŠE NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Instagram/inagardijan

Instagram / inagardijan Kristina Ina Gardijan se muzikom bavi od 19. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Aleksandra Prijović peva Instagram