Uspesi Aleksandre Prijović su dočekani sa mnogo simpatija i podrške na estradi, ali ima i onih koji nisu imali pozitivan komentar u vezi sa zakazanim koncertima mlade pevačice.

Dok je Prija ređala Arene u Beogradu jednu za drugom, oduševljenje je vrlo brzo smenilo iznenađenje. Međutim, kad je krenula da "rasprodaje" sale u Zagrebu i Sarajevu, krenule su i direktne i indirektne "prozivke".

Jedan od onih koji nemaju reči hvale za Aleksandru je Tonči Huljić koji smatra da je njen uspeh zasnovan samo na činjenici da je "voće iz tuđeg vrta je uvek slađe". On je čak rekao kako "u Hrvatskoj niko ne zna nijednu njenu pesmu" i da će na koncerte u Areni Zagreb ljudi "više doći da budu viđeni".

aleksandra prijovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, zvanična statistika ne ide u prilog ovoj tvrdnji. Na prvom mestu na Bilbordovoj listi najslušanije muzike protekle nedelje u Hrvatskoj je pesma "Dam dam dam" Aleksandre Prijović.

Na drugom mestu je takođe Aleksandra s pesmom "Devet života", a na trećem mjestu je "Rizik" Džejle Ramović iz BiH i srpskog repera Hennyja, navodi Slobodna Dalmacija. Više Aleksandrinih slika pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Tekst: Lepa&Srećna