Dragana Katić je jedna od onih koja je, kako kaže, imala privilegiju da Aleksandru Prijović sluša na privatnim okupljanjima, za stolom. Voditeljka je bila svaki put impresionirana, a evo izašto.

"Taj umilni, topli, precizni glas, milujući, to je nešto fascinantno", ispričala je Dragana za Grand. Međutim, i Prijini nastupi na koncertima su ostavili veliki utisak na nju.

"U pravom smislu reči sam impresionirana. Posle 37 godina rada i staža upoznaš mnoge ljude i budeš na mnogim koncertima. Tvrdim da je ovo prva mlada osoba na čijem sam koncertu bila i na kojem sam osetila da je apsolutno pravi koncert u pitanju kao i da je bila prava publika, koja je zaista bila uz nju i sve vreme je podržavala.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Jako cenim njen trud i njen odnos prema publici i čini mi se da je to publika prepoznala", kaže voditeljka. Prema njenim rečima, Prijovićka je to u potpunosti i zaslužila."Njen odnos prema publici od samog početka, kada se pojavila na sceni, do dana današnjeg, a posebno na koncertima, to je stvarno bilo fascinantno...

Moram priznati da nisam očekivala toliki uspeh. Mislila sam da će tu biti Arena i da će to odlično uraditi, u to nisam posumnjala ni jednog trenutka. Jako sam cenila kod nje to što ono što ne zna uvek pita. Stalno je težila ka napretku i učila.

aleksandra prijovic crno odelo.jpg
Foto: Kurir 

Nije bežala od učenja, nije bila sveznajuća zvezda. Sve što nije znala pitala je onoga koga treba da pita i ko to zna. Mislim da se to i pokazalo, a to da spada u jedan od najboljih mladih vokala koje imamo u regionu, to je bez daljnjeg", zaključuje Katićka. Više Aleksandrinih slika pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović Kurir