Želite da imate glatku kožu bez napora i nelagodnosti? Uz revolucionarnu tehnologiju možete to da postignete! Oslobodite se brige o neželjenim dlačicama i uživajte u dugotrajnoj glatkoći bez velikog truda! Sve što vam je za to potrebno jeste fantastičan Claviro depilator!

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Treba vam samo 5 minuta! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima, i to je to!

Claviro 1.jpg
Promo 

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

  1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja. 
    2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta!
    3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože.
    4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.
Claviro 2.jpg
Promo 

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE po SNIŽENOJ ceni od 2.093 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Tekst: Promo