Marija Karan je  uživala u provodu u Francuskoj još otkako je održana Nedelja mode u Parizu, a sunčani dani su joj pružili priliku da napravi odlične fotografije.

Na modnoj reviji kuće Dior privukla je pažnju efektnom kombinacijom bele košulje i crne suknje, a u tom stilu nastavila je i dalje.

Pokazala je kako se nosi bela košulja u najrazličitijim varijacijama - sa crnom crnom satenskom mini haljinom, ali i sa neobičnim farmerkama.

marija karan 3-min.jpg
Instagram / marakaran 

Reč je nekad ekstremno modernim "tanga" farmerkama koje su napravile pravi bum pre nekoliko godina kad su se pojavile.

Svemu je "kumovala" ideja koja se pojavila još pre dvadesetak godina, da se pantalone spuste niže na kukove, a gaćice malo proviruju iznad njih. Od toga je bio potreban samo jedan stilski "skok" da se osmisle farmerke koje izgledaju kao da su preko njih obučene "tange".

marija karan 4.jpg
Instagram / marakaran 

Žene neće biti baš presrećne ako se vrati ovaj model budući da zahteva besprekornu figuru. Ako se i vi odlučite da ga isprobate, vodite računa da takve farmerke nosite u jednostavnim kombinacijama, a kaiš obavezno izostavite.

Moderne modele farmerki, široke i udobne, obavezno pogledajte u galeriji slika.

Instagram / klaudia.paris, Promo / MyTheresa Top modeli za jesen i zimu 2023. i 2024.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kako da rastegnete farmerke TikTok/bug318_