Žarko Laušević je viđen prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice, a publika i kolege su ga srdačno dočekali na premijeri filma "Heroji Halijarda".

U ovom ostvarenju scenariste i reditelja Radoša Bajića angažovani su brojni glumci, a glavnu ulogu tumači Žarko Laušević.

"Njegov" Kosta ima tri sina i ćerku. Dok se Mirko (Nikola Rakočević) bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten (Vučić Perović) pridružio se partizanima, a Ilija (debi na filmu Čubrila Čupića), najmlađi muški naslednik, koga otac želi da sačuva, rastrzan je između dve strane.

Dolazak Lauševića na premijeru je oduševio auditorijum, ali su mnogi bili potreseni izgledom glumca koji je nedavno bio u bolnici zbog zdravstvenih problema s plućima.

petar bozovic zarko lausevic rados bajic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"On je snažan čovek, pametan, mentalno vrlo jak. To je život, nekada naiđu i muke i problemi. On se ozbiljno nosi sa svojim problemom. Molim Boga, a i uveren sam da će on naći snagu i da će pobediti", otkrio je Radoš Bajić pred premijeru filma.

Dirnut susretom s kolegom, veliki glumac Petar Božović je čak poljubio Lauševića u ruku.

petar bozovic i zarko lausevic heroji halijarda-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Žarko je posle bolničkog lečenja u "Bežanijskoj kosi" prebačen na kućno lečenje. On je inače nedavno završio snimanje treće sezone "Kalkanskih krugova", a pre toga je snimio film "Ruski konzul". Rad cele ekipe je bio prilagođen Lauševiću. Dan snimanja traje 10-12 sati, ali Žarko je snimao samo do pet i to uvek manji broj scena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Žarko Laušević posle premijere filma Kurir