Svi pričaju o uspehu Aleksandre Prijović, koja je posle tri koncerta u Štark Areni u Beogradu uspela da zakaže čak pet nastupa u Areni Zagreb.

Njen koncertni nalet komentarišu mnogi, a o njenim kvalitetima je govorila i "svekrva" Lepa Brena.

"Bilo je dosta pevačica za koje sam procenila da će biti zaista uspešne", rekla je Lepa Brena u intervjuu "Balkanskom ulicom", koji je objavila na svom Jutjub kanalu.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Naročito to važi za Aleksandru Prijović Živojinović. Odmah sam je šmeknula, a bilo je još takvih koje su se izdvojile", seća se Brena. "Ona je jedna mala pametnica, koja zna da čuje, ali je prosto i svoja. To je, takođe, važno.

Nije ona samo učenik koji gleda i trepće. Ona je jako vredna, poslušna i vidi se da je jako uspešna. Naravno, ima i Filipa pored sebe koji je jedan ozbiljan producent", dodala je Brena.

filip zivojinovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Vreme u kojem je ona pevala smatra vrlo specifičnim i zato se, kaže, nikad neće roditi još jedna Lepa Brena. "Međutim, neće se roditi nikad više ni jedan Arsen Dedić, ni jedna Josipa Lisac, ni jedan Safet Isović, ni Miki Jevremović, ni jedan Zdravko Čolić", rekla je pevačica. "Mi smo obeležili jedno vreme, vreme drugačije političke situacije, energije.

boba zivojinovic lepa brena filip aleksandra-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Mislim da će ovo novo vreme doneti neke nove zvezde, neke nove dive. Nova generacija žena i muškaraca, rođeni nakon 1991. godine svi su kao da će, na neki način, da izvade pištolje i da nas maltretiraju, kako verbalno, tako i na neki drugi način.

Nas su učili da budemo vaspitani, da nikad ne pričamo o sebi, da se rečenica ne počinje sa `ja`. Poštujem svakog ko se izbori za svoje mesto pod suncem, ali smatram da svako dete, čovek, žena ili muškarac treba da se ponaša kulturno i odmereno bez obzira na to da li je rođen u ekstra bogatoj ili ekstra siromašnoj sredini i porodici", napominje Brena. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / lepabrenaa Najzanimljivija izdanja Lepe Brene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović Kurir