Sad kad su Điđi Hadid i Bredli Kuper viđeni - po drugi put - priča o tome da se se njih dvoje zabavljaju ne može se više zaustaviti.

Điđi i Bredli su i dosad imali bliske veze - ona se zabavljala s njegovim najboljim prijateljem Leonardom Dikapriom, a on ima dete s njenom drugaricom Irinom Šajk.

Međutim, sad su njujorški paparaci uhvatili ovaj par u Bredlijevom "mercedesu" i svi su ubeđeni da su se njih dvoje vraćali s vikenda koji su proveli van grada.

bredli kuper 0781830255-min.jpg
Profimedia 

Kuper je dovezao manekenku do stana, a zatim otišao kući. Videlo se da su oboje nosili prtljag za otprilike dva dana, a osmeh koji joj je uputio kad je odlazila govorio je, kažu, "više od reči".

Pored toga što su oboje izuzetno uspešni u svojim profesijama, Bredlija i Điđi spaja još nešto. I glumac i manekenka imaju ćerke - njegova ima šest, a njegova tri. 

djidji hadid 0803399756-min.jpg
Profimedia 

Međutim, javnost nije oduševljena ovom vezom, pre svega zbog razlike u godinama. 

"Bliži se šestoj deceniji, treba da nađe ženu svojih godina", pišu u komentarima. "Vidi se da farba i kosu i bradu, ali je počeo da ćelavi", "Može da joj bude otac, ovo stvarno nije normalno", dodaju drugi.

Bredli ima 48, a Điđi 28 godina. Šta vi mislite, da li je ovo prevelika razlika u godinama?

Tekst: Lepa&Srećna