Na fantastičnom događaju IQOS TOGETHER X, koji je 29. septembra 2023. godine održan u Ellinikon parku u Atini, učestvovali su i članovi IQOS zajednice iz Srbije. Uz nas, tu su bili i članovi iz Italije, Nemačke, Češke, Švajcarske, Grčke, Kipra, Filipina... čak 19 zemalja sveta!

Na skupu u Atini, kompanija Philip Morris International je predstavila IQOS Together X platformu, kao još jedan od doprinosa podršci misije bez duvanskog dima.

"Preko platforme IQOS Together X, sarađujemo sa članovima IQOS zajednice iz celog sveta – zajednice koja obuhvata više od 27 miliona punoletnih korisnika, od kojih smo neke pozvali da nam se pridruže na globalnom događaju u Atini", rekao je Stefano Volpeti, predsednik PMI-a za proizvode bez dima i odnose sa potrošačima.

iqos 2.jpg
Promo 

"Videti toliko članova ove zajednice na jednom mestu tokom ovog jedinstvenog događaja, prilika je za nas da proslavimo njihovu ulogu u tome da cigarete odu u istoriju i ohrabrimo ih da se zalažu da i ostali punoletni pušači naprave bolji izbor od nastavka pušenja.

Na skupu je pozdravljen izbor više od 27 miliona punoletnih korisnika da sa cigareta pređu na manje štetan IQOS sistem za zagrevanje duvana. Da bi se oni povezali, dizajnirana je platforma IQOS TOGETHER X.

iqos atina 2.jpg
Promo 

IQOS TOGETHER X naglašava moć izbora i nudi potrošačima iskustvo kreirano po nihovom izboru. U okviru ove inicijative, koja se razvijala na tržištima širom sveta poslednjih šest meseci, prikupljane su povratne informacije potrošača na osnovu kojih je organizovan globalni događaj u Atini.

iqos atina.jpg
Promo 

Transformacija kompanije Philip Morris International, kao i njeni napori da cigarete što pre nestanu  dobro se poklapaju sa transformacijom Ellinikon parka, jer oboje koriste inovativne načine za rešavanje problema iz stvarnog sveta.

Važna informacija: IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Promo Novi proizvod