Aleksandra Prijović je danima u centru pažnje medija, nakon održana tri koncerta u beogradskoj Areni i zakazivanja brojnih nastupa širom regiona.

Mnoge kolege su joj pružile podršku dolaskom na neki od koncerata, a nije mali broj onih koji su joj poslali poruke i komplimente preko društvenih mreža. "Sve si zaslužila", "Svaka ti čast", "Alal vera", samo su neki od komentara.

"Bravo Aleks. Bilo je samo pitanje vremena kada ćeš doći do ovog trijumfa. Tvoja skromnost, marljivost, talenat i strpljivost su nagrađeni na najlepši mogući način. Uživaj ponosito u tome", napisao joj je tako Žika Jakšić.

aleksandra prijovic 4.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Aleksandru mnogi na estradi hvale upravo zbog ponašanja, a na društvenim mrežama se mnogi čude što je čak i "svekrvi" Lepoj Breni odgovorila na podršku obraćajući joj se sa "Vi". Takođe, mnogi primećuju i da Prijovićka izbegava bilo kakve konflikte koji se u šoubiznisu ponekad čine neizbežnim.

"Nisam vaspitana da se prepirem, ne volim to", objasnila je Aleksandra u emisiji "Balkanskom ulicom", u kojoj je dobila i pitanja da li i ona ponekad psuje, da li viče, da li se bahati...

Aleksandra Prijović promenila frizuru
Nemanja Nikolić 

"Psujem, da, i vičem", kaže Aleksandra. "Ali da budem bahata? To nisam nikad bila i sad kad bi mi neko rekao - ajde, budi bahata, ja ne bih to umela."

Popularna Prija se trudi da zadrži pozitivan odnos prema svemu, pa tako ne voli ni da se vraća na neprijatnosti koje je doživljavala u detinjstvu.

Budući da je počela da peva dok je još išla u školu, Aleksandra je često trpela uvrede i podsmeh vršnjaka.

aleksandra prijovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Bilo je tu mnogo maltretiranja kada su bili deca, zato što je volela da radi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada rekli nešto ružno protiv nje da se slikaju s njom, da popiju piće. Mogla sam da idem od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su sad odrasli svi, ta deca koja su pravila neke probleme, podrugivanja", ispričala je pevačicina mama Borka u emisiji "Grand Specijal".

"Bili smo svi deca i ne želim da se vraćam na negativne stvari. Obožavam da se vraćam u svoj Beli Manastir i svi mi kažu 'svaka čast'", kaže sada Aleksandra. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni Kurir