U susret svima koji tragaju za olakšanjem od bolova u vratu i žude za udobnošću svakodnevnog života, predstavljamo vam revolucionarno rešenje - dekompresionu kragnu za vrat! 

Bolovi u vratu bilo da su uzrokovani stresom, dugim radnim satima ili povredama, mogu ozbiljno narušiti kvalitet života. Zaboravite na neugone trenutke i pružitze svom vratu priliku za oporavak!

Kao rezutat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola prouzrokovanog nepravilnim držanjem, povredom ili oboljenjem. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapija za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova i, što je takođe sjajno, možete je koristiti u udobnosti svoga doma.

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata. 

CD5 fotka.jpg
Promo 

Vratna kragna

  • Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju
  • Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije 

Kod ovoga modela, ne postoji mogućnost manuelnog podešavanja sa prednje strane, i ceo vrat je obavijen sa vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti sa mekim delom kragne. Obezbeđuje bolji komfor i osećaj.

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 8.900 rsd.

Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci. 

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Tekst: Promo