Prva rečenica kojom je Filip Živojinović počeo da se udvara Aleksandri Prijovićostaće zauvek urezana u sećanju mlade pevačice. 

"Već sam od ranije poznavala Viktora i Stefana Živojinovića, odlazila sam kod njih u kuću na razne proslave, ali se ni Filip ni ja ne sećamo da li smo se tada u prolazu videli", ispričala je popularna Prija u emisiji "Balkanskom ulicom". 

Međutim, jednom prilikom su oboje bili u velikom društvu na nekom rođendanu i slučaj je hteo da se nađu jedno pored drugog. "Nas dvoje bismo bili lep par", kazao joj je Filip, na šta je Aleksandra ostala potpuno bez reči.

aleksandra prijovic filip zivojinovic 4-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ipak sam te večeri više puta prošla, kao slučajno, pored njega", priznaje danas supruga sina Bobe Živojinovića. "Čak je došlo i do neke manje tuče, desilo se i da sam pala preko stolice", prepričava uzbudljivo veče. 

Sutradan je usledila i poruka na Instagramu, na koju je Aleksandra brže-bolje uzvratila. "Od tada do danas nismo prestali da se dopisujemo", smeje se Prija i priznaje da je u porukama nekad nežnija ona, a nekad on. 

Pored bračne, Filipa i nju danas vezuju i uloge roditelja sina Aleksandra, ali i profesionalna saradnja koja je rezultirala rekordno posećenim koncertima u Areni i brojnim nastupima koji su zakazani širom regiona. Više slika Aleksandre i Filipa pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel U srećnom braku od 2018. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna