Aleksandra Vasković je imala mnogo briga posle trećeg porođaja, jer je ćerkica rođena s urođenom srčanom manom pa je bila potrebna hitna operacija.

Samo supruga poznatog pevača Bojana iz grupe "Leksington" i njen muž znaju kako im je bilo dok nije bilo jasno da je sa bebicom sve u redu. Aleksandrini zdravstveni problemi su, za to vreme, bili ostavljeni po strani.

Mlada doktorka je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila da joj je, posle porođaja, ostala dijastaza - razdvajanje mišića stomaka. Zbog toga, Aleksandra još ima vrlo izražen stomak, ali je to ne sprečava da uživa u uskim haljinama i suknjama.

"Je l' to nova beba na pomolu?", upitala je Aleksandru jedna žena kad je videla jedan od snimaka u takvoj garderobi, što je izazvalo mnoštvo negativnih komentara.

"A je l' stvarno ne znate ili ste samo maliciozni?", "Strašno je kako zvuči maliciozno. Ovakve žene, bez dlake na jeziku će nam svima doći glave", "Je l' moguće da si tolika seljanka", "Da li ste nekada čuli da se ovakvo pitanje ne postavlja? Malo kulture nije na odmet", "A otkud nekome pravo da postavi ovakvo pitanje nikada mi neće biti jasno, šta žene sebi daju za pravo. Nije ti to trebalo, ipak si i ti žena, malo upali mozak", samo su neki od komentara.

Šta vi kažete? Da li je u redu postavljati pitanje o trudnoći dok žena sama ne pokrene tu temu? Više Aleksandrinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Srećna mama i supruga

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BOJAN LEKSINGTON SA PORODICOM UŽIVA NA JAHORINI! Ponosni tata se pohvalio javno: Prva diploma za našu skijašicu! (VIDEO) Instagram