Ako osećate da sa vašim telom i organizmom nešto nije u redu i da ne funkcioniše kao sat, onda je sigurno vreme da se pozabavite svojim zdravljem! Organizam bez jakog imuniteta mogu da napadnu razni virusi i bakterije. Najčešći su i paraziti ti koji nam prave haos u telu, a da toga nismo ni svesni. Od njih možete osetiti razne simptome: nesanicu, umor, stomačne tegobe, mučninu, bol u mišićima, gubitak težine, probleme sa kožom, nedostatak gvožđa, gljivične infekcije... Zato što pre reagujte! Otarasite se parazita uz pomoć Purodone preparata

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića. Preparat Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela. Purodone tretiraju problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Purodone za tekst.jpg
Promo 

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodone možete poručiti OVDE,  po akcijskoj ceni od 3.650 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h. Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.

Tekst: Promo