Ćerka Bojana Vaskovića, pevača grupe Leksington i Aleksandre Vasković se izborila za život! Malena Helena Vasković, treće dete popularnog muzičara, oporavlja se posle operacije na srcu, a mama je prvi put pokazala bebicu. Prošlo je više od mesec dana otkako je malena morala da bude podvrgnuta operativnom zahvatu. Svima su krenule suze radosnice kad su videli novu objavu majke.

Još tokom trudnoće je bilo naznaka mogućih problema. Kako je Aleksandra otkrila, postojala je bojazan da nešto sa detetom genetski nije u redu. Međutim, kao doktorka, odlučila je da se osloni na sopstvene osećaje i iznela trudnoću do skoro samog kraja. Helena je rođena 16. novembra, ali je desetak dana kasnije morala na operaciju.

"Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života", objavila je tada Aleksandra na Instagramu.

"Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod."

Aleksandra Vasković
Instagram/_mrs.vaskovic_ 

Porođaj je protekao u redu, a zatim je obavljena i operacija, a mama je ostala uz bebu u bolnici iz koje se oglasila samo jednom tokom mesec dana.  Uz zahvalnost svima koji joj upućuju reči brige i utehe, Aleksandra je objavila i tužnu sliku sa bolničkog prozora odakle se vidi Hram Svetog Save.

Danas je, konačno, osvanula srećna vest. Bojanova supruga je objavila video snimak sa ćerkicom Helenom, a nekoliko reči je bilo dovoljno da svima krenu suze: 

"Vreme je da se vratimo životu. Vreme je da se vratimo kući. Hvala dragom Bogu", napisala je gospođa Vasković, a blizu deset hiljada ljudi joj upućuje čestitke i izraze radosti i ohrabrenja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna