Kada je Aleksandra Prijović zakazala prvi koncert u Areni, malo ko - a možda ni ona - nije slutio koliko će ih biti.

U medijima se sad pronela i računica koliko će snaja Lepe Brene zaraditi tokom tri noći zaredom u kojima će zabavljati publiku i fanove.

Procena je da će biti "dobra" skoro milion evra, a evo kao se došlo do ove cifre.

Prema dostupnim informacijama na zvaničnom sajtu, kapacitet "Štark arene" je 19.866 mesta. Kad se sabere broj mesta u parteru, tribinama, ložama i pomnoži se sa cenama karata za ta mesta, dolazi se do cifre od 415.261 evra po koncertu. Kada se ova cifra pomnoži sa tri koncerta, ukupna zarada je 1.245.784 evra za sve tri noći.

aleksandra prijovic 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, Prija mora da plati organizaciju koncerata u šta spada bina, redari, plesači, orkestar, vozni park i mnoge druge stvari, što ukupno izađe oko 100.000 evra. Takođe, čeka je porez državi što je 41.426 evra po koncertu, ali i plaćanje zakupa "Štark Arene".

O troškovima koji očekuju pevačicu govorio je i izvor blizak njoj koji je istakao da se Prija nije nadala zakazivanju čak tri koncerta, a samim tim su i izdaci, ali i zarada veći:

"Aleksandra se nije nadala drugom, a još manje trećem koncertu. Ona će naravno za svaki od njih morati da plati porez državi, a osim toga, postoji i zakup Arene za tri večeri - kaže izvor koji dodaje da su troškovi organizacije veći nego ranijih godina. Reklamna kampanja, vozni park, obezbeđenje, muzičari i igrači će koštati oko 100.000 evra", kaže izvor blizak pevačici, a prenosi Informer. Njen stajling je i na poslednjoj konferenciji za medije bio papreno skup, pogledajte ga u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Nakit i stajling papreno skupi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović  #instagram/aleksandraprijovic