"Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela... ", reči su kojima je Milica Pavlović opisala svoj dom iz detinjstva u Donjem Bunibrodu.

"Svuda pođi, kući dođi", dodaje pevačica koja nikad nije krila koliko je srećno živela sa svojima bakom i dekomu selu kraj Leskovca.

Oni su joj uvek davali "vetar u leđa" dok se borila u takmičenju "Zvezde Granda", a kad je deka umro, ona je svoju baka-Radu preselila u Beograd i smestila u dom da bi mogla da je što češće posećuje.

milica pavlovic i baka
Instagram / senoritamilica 

Ipak nije zaboravila zavičaj, već je obnovila kuću u Donjem Bunibrodu i sad je odlučila i da pokaže delić renoviranja. Oko dvorišta je nova, zidana ograda, a Milica sa zadovoljstvom pozira pred novom metalnom kapijom.

I kuća i ograda su okrečeni u belo, baš kao u poznatoj narodnoj pesmi, a u dvorištu se naziru negovane zimzelene sadnice.

milica pavlovic.jpg
Instagram / senoritamilica 

Milica je odlučila da zadrži jednostavan i skroman izgled, pa je kuća ostala prizemna, ali je sve drugo promenjeno. Kako vam se dopada? Još Miličinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"IMAM NEKU FALINKU, NIKO MI NE PRILAZI!" Milica Pavlović pred kamerama Kurira priznala: Ne šaljem više energiju "PRIĐI MI"  Kurir televizija