Pevačica Milica Pavlović ponosna je na činjenicu da je odrasla na selu. Gornji Bunibrod kraj Leskovca je njena oaza mira, a iako su joj i baka i deka koji su tamo živeli, nažalost, preminuli, pevačica i dalje rado posećuje mesto u kojem je odrasla i za koje je vežu najlepše uspomene.

Tih uspomenla se prisetila i danas kada cela Srbija tuguje zbog tragedija koje su nas zadesile. Obratila se najmlađima koji prate njen rad i apelovala da poštuju starije.

"Odrasla sam sa bakom i dekom. Najlepše na svetu mi je bilo kada sam njih držala za ruku, kada sam sa njima išla na kolač, kada me moja baka dočeka na vratima, kada me deda odvede da odaberem najlepšu suknjicu ili se pojavim na nekoj proslavi kod rodbine sa bakom. Živela sam na selu. Do osnovne sam hodala svakoga dana po pola sata. I možda nisam bila IN po nekim 'dečijim standardima' i nije me bilo briga za iste! Bila sam srećna. Znala sam šta je sramota, gde je granica i šta se ne sme", napisala je Milica, pa dodala:

"Da li vi znate? Ako ne znate, pitajte. Ne dozvolite da vas društvo oblikuje da ismevate starije, da nastavnicima izvučete stolicu, pa se smejete tome, da postanete robovi tik tok trendova , da devojčice budu plastične lutke koje ako sakupe 50 evra mogu u neki obližnji salon da "dodaju malo jagodice"….. Dečaci, svaka devojka voli lepu reč, jedan cvet, pametne muškarce….. Ne pištolje. Dečake koji poštuju majku i oca, familiju... nemojte da vas lažu da se prave vrednosti ne cene. Danas se bavim pevanjem i živim svoj san zahvaljujući Ijudima koji su prepoznali moj rad i koji vole moju muziku. Možda se lepše oblačim, više putujem, ali sam i dalje Milica Pavlović iz Gornjeg Bunibroda i ostala ponosna unuka Vladimira i Rade. Oni su bili i ostali moj uzor. Tvrdim da je naša zemlja bogata divnom decom (jer znam kakve poruke dobijam od istih na svakodnevnom nivou i kakva deca dolaze na moje koncerte), isto tako i deca u bratskim nam državama u regionu...

Milica Pavlovic 5.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Moji drugari i ja smo se voleli, poštovali i čuvali...Dešavale su se i svađe i guranja i poneke psovke, ali se znalo ako se požalim učitelju, teško onom ko je započeo... Ima li toga kod vas sada? Plašite li se svojih dela? Boga?", zaključila je Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna