Jelena Dokić otvoreno je govorila o krahu dugogodišnje ljubavi sa bivšim hrvatskim teniserom Tinom Bikićem. U novoj knjizi "Neustrašiva" posvetila je celo poglavlje raspadu te devetnaestogodišnje veze.

"Zato što se, nažalost, većina nas u nekoj fazi života suočava sa nekom vrstom raskida. Posle svega što smo zajedno prošli svih tih godina, nisam verovala da će se to desiti meni, i nama, ali jeste. Šokiralo me je, slomilo i bacilo na kolena, toliko da sam zamalo sebi oduzela život", bila je iskrena Jelena kojoj je trebalo vreme da se oporavi.

"Bila sam u šoku, nisam to očekivala. Morala sam ponovo da naučim da živim, na novi način, jer nikada nisam živela sama. Osećate ogromnu tugu i gubitak jer je sve nestalo, i ta osoba, i veza, i život kakav ste poznavali", istakla je Jelena koju je mučila krivica.

"Beskrajno sam krivila sebe, za veliki deo. Ne samo da morate da pronađete način da se vratite, već i da počnete ponovo nekome da verujete, da volite, da osećate da vredite. On je neverovatna osoba i uvek ću biti zahvalna za naših 19 godina. Stajao je uz mene kada niko nije.

"Veoma ponosna na to kako sam prošla kroz rastanak, sa dobrotom, milošću i dostojanstvom. To je takođe bio ključ oporavka. Bez mržnje, gorčine i ljutnje. Učinilo me je jačom, otpornijom, srećnijom i mudrijom", napisala je Jelena i otkrila kako joj je Tin saopštio da želi da okonča njihovu vezu.

"Bila sam u šoku. Nadali smo se da ćemo imati decu. Ali onda mi je preko telefona, dva dana pre Božića, rekao da je gotovo. Moj um doživeo je slobodan pad. Sve je bilo tako nadrealno. Čudno. Pogrešno.", napisala je Jelena koja je nakon toga  pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa 26. sprata zgrade.

"28.04.2022. Skoro sam skočila sa balkona na 26. spratu i oduzela sebi život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je mračno. Bez tona, bez slike, ništa nema smisla... samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Poslednjih šest meseci je bilo teško. Stalno sam plakala svuda. Od skrivanja u kupatilu na poslu, da obrišem suze da to niko ne vidi, do nezaustavljivog plača kod kuće, u moja četiri zida. Bilo je nepodnošljivo. Stalna osećanja tuge i bola jednostavno ne nestaju i moj život je razbijen.

Krivim sebe, ne mislim da sam vredna ljubavi i uplašena sam. Takođe, znam da ima još toliko stvari na kojima moram biti zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se osećam kao da nisam zahvalna, jer ne smem da budem, jer želim da sve to okončam. To je začarani krug u mojoj glavi. Rezultat: Skoro da sam skočila sa balkona na 26. spratu 28. aprila", napisala je na svom Instagramu nekadašnja teniserka koja je početkom godine doživela veliki emotivni udarac. Ona se nakon 18 godina veze rastala od partnera Tina Bikića, a mnogi naslućuju da bi to mogao biti razlog njene tuge.

Životni krahovi odrazili su se na Jelenino zdravlje i izgled, pa je usled viška kilograma morala privremeno da se penzioniše 2014. godine. U jednom trenutku imala je čak 120 kilograma, a uspela je da skine 53. 

Instagram/Jelena Dokic Jelena Dokić smršala 53 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

raskid u avionu TikTok/traveltmz