U pauzama između snimanja pesama, nastupa, događaja, crvenih tepiha, pevačica Milica Pavlović svoju oazu mira pronalazi u rodnom kraju - selu Gornji Bunibrod kraj Leskovca.

Iako su joj i baka i deka koji su tamo živeli, nažalost, preminuli, pevačica i dalje rado posećuje mesto u kojem je odrasla i za koje je vežu najlepše uspomene. Tamo, kako kaže, prikuplja snagu za sve izazove koje nosi posao na javnoj sceni.

"Mene Leskovac vrati na fabrička podešavanja, uvek. Zato volim da idem. Da pričam s ljudima o nekim osnovnim temama, pričam s ljudima iz sela, da li je pala kiša, unakazila plodove na njivi, kolika je plata, zašto nije veća, kako su srećni što su popili kafu ujutru i pojeli ratluk. I mene u svom ovom ludilu, glamuru i crvenom tepihu, svemu što ovaj posao nosi, to apsolutno drži na zemlji i potrebno mi je da imam balans u svojoj glavi, da znam odakle sam krenula, šta su prave vrednosti", ispričala je pevačica sinoć okupljenim medijima na proslavi rođendana jednog magazina.

Ona je nedavno u Leskovcu imala nastup, a kako je jednom prilikom priznala, to joj je od malena bila najveća želja - da uživo zapeva svojim sugrađanima i komšijama.

"Leskovac je moj grad, ogromno mi je zadovoljstvo i čast što ću prvi put pevati na gradskom trgu. I pre nego što sam postala poznata sam umela da kažem svojim prijateljima - 'Videćete, ja ću jednog dana pevati na ovom trgu i ceo grad će doći da me sluša'. I evo, desiće se. Ispuniću obećanje koje sam sebi dala još kao devojčica. Mnogo sam srećna, to su moji ljudi, ja se u svom gradu osećam izuzetno voljeno i moram da priznam da imam i neku vrstu pozitivne treme", rekla je ona tada za "Kurir".

Milica je, inače, sve iznenadila kada je pre nekoliko dana drastično skratila kosu. Novom frizurom se najpre pohvalila na društvenim mrežama, a tokom prethodnih dana njen novi imidž uživo je mogla da vidi i publika na nastupima.

Atraktivna pevačica dobila je brojne komplimente za promenu frizure, a sudeći po njenom osmehu čini se da i njoj promena izgleda izuzetno prija.

Neka od izdanja Milice Pavlović pogledajte na fotografijama u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna