Mnogi faktori igraju važnu ulogu u smanjenju libida i kod muškaraca i kod žena. Neravnoteža hormonalnog sistema i neodgovarajući nivo polnih hormona su samo jedan od faktora koji rezultiraju smanjenjem libida kod muškaraca. 

Nature Essential Maca je bezbedan i prirodan libido stimulator!

Uz redovnu upotrebu make, telo apsorbuje bogate hranljive materije koje poboljšavaju metabolizam endokrinog sistema. Povećanjem lučenja hormona, povećava se seksualna želja kod muškaraca i kod žena.

1. maka.png
Promo 

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenja i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbeđivanje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća seksualnu aktivnostpoveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća seksualnu stimulaciju pomogne u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljša imuni system, poveća opšte blagostanje, pomogne u borbi protiv simtoma menopause, smanji stres i anksioznost, smanji toplotne talase, poboljša hormonski balans, poboljša san, ispravi menstrualne nepravilnosti i PMS, poboljša plodnost, poboljša koncentraciju, poboljša stanje uma.

2. maka.png
Promo 

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo zdravlje, poveća libido, poveća seksualnu aktivnost, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj, mobilnost i formiranje spermatozoida, pomogne u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljša imuni system, poveća opšte blagostanje, poveća nivo testosterona,pomaže kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji mišićne mase.

Neka Nature Essential Maca bude prirodno rešenje vaših problema!

Tako da, što pre u nabavku! OVDE možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Tekst: Promo 

.