Pevačica Jelena Tomašević u junu ove godine suočila se sa najvećom životnom tragedijom - ostala je bez oca Dragana, čiju smrt je veoma teško podnela.

Jelena priznaje da joj bude lakše kada se isplače i bol i tugu izbaci iz sebe.

"Nekada u samoći čovek se isplače i zaceli svoje rane. Tata je bio moja najveća podrška. On, moja majka i brat su išli na sve moje festivale. Žao mi je što nikada ništa nije snimio, jer je jako lepo pevao, govorila sam mu da će jednog dana biti Zdravko Čolić, bio je jako lep i šarmantan", ispričala je sada pevačica za "Blic".

Jelena Tomašević o ćerki Nini
Screenshot / Instagram / jelenatomasevic_official 

Najveću podršku, osim majke i brata, pružali su joj suprug Ivan Bosiljčić i ćerka Nina, a čitava porodica bila je uz Jeleninog oca do poslednjeg trenutka.

"Teško je, ne postoji osoba koja je spremna za odlazak roditelja. Držimo se jelzajedno majka, brat i ja. Prošli smo izuzetno težak period, nije dolazilo u obzir da se bilo šta radi, tu smo bili svi za njega", otkrila je pevačica.

Neke od porodičnih fotografija Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

OVA POSLOVICA NJENOG OCA, VODILA JU JE KROZ ŽIVOT! Jelena Tomašević ima karijeru bez skandala, a sada je otkrila zašto je to tako Kurir televizija