Jelena Tomašević je odlučila da sa publikom i prijateljima na društvenim mrežama podeli trenutak iz privatnog života. Poznato je da ona to veoma retko radi.

Zato nije ni čudo što su mnogi požurili da joj upute reči utehe, budući da se pevačica suočila s teškim gubitkom i to objavila na Instagramu. Među mnogim izjavama saučešća je i poruka njenog supruga Ivana Bosiljčića.

Jelena je izgubila oca, a nekoliko dana nakon njegove smrti je uspela da smogne malo snage i napiše poruku uz crno-belu fotografiju roditelja.

"Dobri i lepi moj tata. Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo realnost... Da si otišao... Znam da si sa anđelima, jer takvi dobri ljudi kao što si ti zasluže to kroz ovozemaljski život svojom plemenitošću i čestitošću", napisala je Jelena. "Hvala ti što si uvek verovao u mene i hvala ti na ljubavi i podršci kroz ceo život. Lepši poklon nisam mogla da dobijem", dirljiva je poruka naše pevačice.

Otac Dragan je živeo sa suprugom Snežanom, Jeleninom majkom, u Kragujevcu. Voleli su svoj povučen stil života, a ćerka i sin Darko su često dolazili u posetu. Početkom ove godine, Dragan je obeležio 60. rođendan, a čitava porodica se okupila na slavlju.

Jelena je često umela da kaže kako je njen sin "Branko" mamin sin, dok je ona karakterno ličila na oca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna