Mariju Karan verio je dečko Marko Gvozdenović, sin crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića. Glumici je biznismen prsten na ruku stavio u avgustu na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori, piše "Kurir".

"Sve se odigralo u Rosama. Marija nije očekivala da će biti zaprošena. Od početka zabavljanja veza im je lepa. Slažu se, vole se i ljubav jednostavno cveta. Kad je izvadio prsten i pitao je da se uda za njega, odmah je pristala. Problem joj predstavlja jedino to što nije u dobrom odnosu s bivšim mužem, pa je strah kako će on reagovati i zbog toga ne želi da se javno zna da se opet udaje. Doduše, situacija ni kod Marka nije baš sjajna. I on se brzo razveo, posle nekoliko meseci braka, pa je ispalo da je Marija 'kriva'. I jedno i drugo su želeli da ovu intimu sačuvaju za sebe, ali šta je tu je", priča izvor pomenutog lista.

Marija Karan
Instagram/marakaran 

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Marko su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Marko igrao u Mančesteru, o čemu su i javno pričali.

Marija je svojevremeno istakla da su mnogo putovali, uprkos teškom usklađivanju zajedničkog vremena sa obavezama koje imaju. Cenili su zajedničke trenutke i maštali o vremenu kad će stalno biti zajedno, uz mnogo uzajamnog poverenja i velike podrške.

Oboje imaju po brak iza sebe. Marija je bila udata za američkog producenta Džoela Lubina, sa kojim ima sina. Sa druge strane, Marko se oženio u leto 2022. godine, ali zajednica nije dugo potrajala.

Još fotografija Marije Karan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/marakaran Marija Karan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MARIJA KARAN MIŠIĆAVA I ZNOJAVA: Glumica pokazala kako trenira, pratioci ODUŠEVLJENI njenim izgledom! #instagram/marakaran