Iako su početkom 2021. godine zvanično stavili tačku na svoj brak, Marija Karan i Džoel Lubin ostali su u skladnom odnosu. Srpska glumica i američki producent trude se da njihovom sinu Marku Leu nište ne nedostaje, pa nastoje da svaki važan datum provode zajedno. Markov sedmi rođendan je dan kada je porodica bila na okupu, a srećne trenutke objavili su i na Instagramu.

Marija, Džoel i Marko bili su presrećni, a sve je bilo dekorisano tako da slavljenik bude srećan i zadovoljan

Vest da se Marija razvodi od producenta nakon šest godina braka iznenadila je mnoge, s obzirom da je često isticala kako je prezadovoljna svojim životom. Međutim, ona ovu odluku nije komentarisala za medije, ali je priznala da joj povratak u Beograd prija.

"Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala", rekla je nedavno Marija i istakla da je njen sin zbog preseljenja promenio životni ritam.

"Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja", rekla je glumica.

Fotografije sa rođendanskog slavlja sina Marije Karan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marija Karan Marija karan sinu proslavila rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna