Posle burne veze s jednim beogradskim IT stručnjakom, Marija Karan počinje novo životno poglavlje. U prethodnu godinu je ušla sa neprijatnim posledicama sukoba sa momkom Vladanom Balabanom, koji je dospeo i u medije zbog sumnje na porodično nasilje.

Glumica je bila prijavila povrede, u pratnji patrole je prevezena u Urgentni centar, ali je kasnije usledila njena izjava da se povredila prilikom pada. Kako je tužilaštvo tada saopštilo, nije bilo razloga za pokretanje krivičnog postupka. Marija je nastavila svoj uobičajeni život na relaciji Srbija-Amerika, ali je sada planula nova ljubav.

Ona je s novim dečkom dočekala 2023. godinu u jednom beogradskom restoranu, a ljubav je zabeležena i na Instagramu. 

Marijino srce je, kako pišu mediji, osvojio Marko Gvozdenović. On se uspešno bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije. 

Novi dečko Marije Karan, kao i ona, ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Ipak, neverovatno brzo je usledio razvod za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu. Razumljivo, svi prijatelji porodice koji još uvek nisu bili obavešteni da je brak  potrajao samo nekoliko meseci ostali su u šoku kad su videli Marka u ljubavnom zanosu sa Marijom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna