Voditeljka Kristina Radenković živi, rekli bi mnogi, svoj san. Ima uspešnu karijeru i sa suprugom Nikolom Radojevićem stvorila je divnu porodicu - majka je jedne Tare i jednog Rogana. Ipak, da javnim ličnostima život nije uvek "med i mleko", i da se i oni i te kako suočavaju sa teškim trenucima, dokaz je i poznato TV lice. 

Kristina je pre 15 godina izgubila oca Bobana, koji se prethodno 12 godina borio sa opakom bolešću, a njegova smrt je rana koju će do kraja života nositi na srcu.

Kristina Radenković
ATA / Antonio Ahel 

"Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena", ispričala je voditeljka jednom prilikom.

Početkom ove godine za Kristinu je usledio još jedan težak period, kada je na skijanju u Francuskoj doživela tešku nezgodu. Polomila je oba ručna zgloba i operacija je bila neizbežna.

kristina radenkovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene. Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju", rekla je Kristina tada za "RTS".

Fotografije voditeljke sa suprugom Nikolom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kristina Radenković pokazala ruku posle vađenja šipke instagram/krisradenkovic