Pevački par Nikolina Kovač i Saša Kapor ove godine proslavili su 10 godina braka, a pored mnogih lepih momenata koje su proživeli bilo je, nažalost, i onih teških i bolnih. Njih dvoje su se 2013. godine venčali i iste godine dobili prvo dete, sina Nikolaja, a pevačica se dve godine nakon udaje i porođaja radovala povratku na scenu. Snimila je novu pesmu i živela bajku i na privatnom i na poslovnom planu.

Međutim, baš tada, porodica Kovač-Kapor doživela je tešku saobraćajku. Nikolina, Saša i njihov sin sleteli su automobilom u reku.

nikolina kovac sasa kapor
ATA / Antonio Ahel 

"Kada sam snimila svoju drugu pesmu 'Sumnjivo lice' i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene. Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora, bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život, i sebi, vratim mir", ispričala je svojevremeno pevačica za "Alo".

Naredne dve godine imala je strah od vožnje automobilom, ali i od letenja avionom.

"Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to oko dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona", rekla je tada Nikolina sa suzama u očima.

nikolina kovac sasa kapor 4
ATA / Antonio Ahel 

Nikolina i Saša 2019. godine dobili su i drugo dete, ćerku Nikoletu, a njihovu bračnu sreću više puta su pokušale da poljuljaju glasine o razvodu.

"Sve ovo vreme otkad smo prisutni na javnoj sceni ta teza se provlači, nekako smo navikli na to, ali ono što je najvažnije i za njega i za mene je da mi znamo kako je nama u stvarnom životu, kako nam je u ta četiri zida. Nijedan odnos nije idealan, i naš je prošao kroz različite etape sazrevanja za ovih deset godina i zaista mogu reći da je poprimio jednu zrelost i stabilnost, jer ljudi kada rade na usavršavanju i kada su osvešćeni i žele da daju sve od sebe da njihov odnos bude što bolji, sam razvojni put tog istog odnosa je neminovan", rekla je pevačica krajem prošle godine za "Pink.rs".

Još fotografija Nikoline Kovač pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolina.kovac, ATA Images/Antonio Ahel Nikolina Kovač

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"ČIKA HALID MI JE DAO NAJDRAGOCENIJI SAVET!"Nikolina Kovač o bardu narodne muzike: NIJE FOLIRANT, rekao mi je to KRATKO I JASNO! Kurir televizia