Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, prolazi kroz veoma teške trenutke. Ona je zabrinula javnost kada je osvanula njena fotografija u invalidskim kolicima, a sada je objasnila sa čim se tačno suočava.

"Imam tešku anemiju nepoznatog uzroka, dva autoimuna oboljenja i limfadenopatiju, što sve izaziva ta anemija. To je bolest krvi koja predugo traje... Imala sam problem sa kičmom, jako sam se gojila tokom trudnoća, a troje dece nije malo. Dok sam radila u policiji radila sam posao koji nije baš pogodan položaj za kičmu, trenirala sam tenis dugo i to je ostavilo posledice na moja leđa. Zašto koske same pucaju...Trpeći taj bol došlo je do deformiteta tela, odnosno skolioze i kifoze. Sama činjenica da ti je kost sama pukla i prelomila se i da može da naprsne i druga i treća, to je znak za uzbunu da nešto nije u redu. Sada se borim da se osposobim", ispričala je Marija u emisiji "Život piše".

marko bulat i zena marija
Instagram / bulat.marko 

Ona je istakla i šta joj daje najveću snagu da se bori i da ne odustaje. 

"Deca i oči moje majke su me terale da se borim. Njena tuga kada mene vidi takvu... Momenat kada smo vozili decu u kolicima, kao da ih zabavljamo na moru. Kad je sin krenuo da mi pada na ivičnjak, a moje telo nije moglo da odreaguje. Nisam mogla da se savijem i da mu pomognem, mislim da se nije povredio samo zato što je gledao u mene i dočekao se na laktove. Sva ta želja da idem sa njima u park, da treniram, da se bavim sportom, da izađem sa svojim mužem, da osvanem i da kažem mami da sam dobro, da mi nije ništa... To me je nateralo da se borim", rekla je Bulatova supruga i dodala:

"Fizičke stvari obavlja tata, ali ja sam stalno uz njih. Ne smem da posustanem, nekad mi je teško, ali borim se, idem na terapije. Bitno mi je da sam živa svojoj deci, makar i u kolicima. Tada znaš na čemu si. Naučiš da živiš tako. Ako se u glavi predaš, nikome nisi dobar. Nikada nisam pomišljala o suicidu, ni u tim trenucima."

marija bulat 2.jpg
Instagmra / bulat.marko 

Marija je ispričala i da je najteži trenutak bio kada joj je saopšteno da su pred njom najneizvesnija 72 sata. 

"Kada mi je prijateljica koja je doktorka rekla: 'Ne znam šta da ti kažem, naredna 72 sata su neizvesna', to mi je bilo najteže. Kod njih postoje samo dve reči - stabilno i nestabilno. Ja nisam ni svesna još uvek šta sam prošla", zaključila je.

Još fotografija Marije i Marka Bulata pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija i Marko Bulat

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni Espreso