"Deset jubilarnih godinica, srećno nam!" Ovim rečima je Nikolina Kovač Kapor čestitala svom mužu godišnjicu braka, a on je uzvratio još nežnijom porukom.

"Zbog tebe sam bolji čovek, otac, sin, unuk, prijatelj svakim danom, zbog tebe sve ima smisla, zbog tebe život jeste život, zbog tebe i za tebe uvek i zauvek… Za sve, za naših 10 godina. HVALA", poručio je Saša Kapor svojoj ženi.

Nikolina nikad nije tvrdila da su im u braku od starta "cvetale ruže". "Uhodali smo se vremenom, upoznavali jedno drugo, kao i naše mane i vrline. On je čovek koji eksplozivno reaguje na prvu, a ja sam od onih ljudi koji trpe, pa puknu", kazala je zvezda Granda jednom prilikom.

Nikolina Kovač i Saša Kapor o krizu u braku
ATA / Antonio Ahel 

Zato je i ona sama učila da ne zataškava stvari. "Umem ponekad i da povisim ton i pobesnim, mada Saša kaže da sam tada smešna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda", priča Nikolina.

Prema njenim rečima, Saša i ona su karakterno dosta različiti. "Dok sam ja emotivac, on je suvi materijalista, kao što su, uostalom, svi muškarci", objašnjava pevačica. "Već na samom početku postalo je jasno oko čega će između nas nastati razmirice, bilo je tu i sitnica, ali naravno i krupnih stvari. Kada uđete u vezu s partnerom koji je navikao na neki drugi tip žena, mnogo je važno da probate da ga prilagodite sebi.

nikolina kovac sasa kapor 4
ATA / Antonio Ahel 

Dobar muž se ne rađa, nego ga supruga kasnije u braku stvara, majka ga vaspita dok ga onda supruga prevaspita", priznaje pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna