Na televiziji, filmu i u pozorištu publika često ima priliku da vidi Natašu Tapušković, dok u medijima to nije slučaj. Glumica ne voli previše da se eksponira, te intervjue retko daje, a u jednom od retkih govorila je i zašto je to tako.

"Nema tu nikakvog napora. Ja jednostavno ne podnosim da prečesto gledam sebe na novinskim stranicama i na televiziji - to je po meni krajnje neukusno. Sve zavisi kakvu karijeru želite: blistavu iznutra ili spolja. Slava samo opterećuje umetnost, sigurno je ne oplemenjuje", rekla je jednom prilikom.

Umetnica koja se proslavila ulogom Danice u filmu "Lajanje na zvezde" oduvek je priželjkivala skladnu i srećnu porodicu, budući da je u kao devojčica mnogo patila zbog razvoda svojih roditelja.

Nataša je danas u srećnom braku sa suprugom Vukom, sa kojim ima ćerke Danu i Đurđu, a detinjstva se nerado seća s obzirom na to da je u rodnom Kruševcu ostala sama sa majkom.

"Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak", ispričala je jednom prilikom Nataša za "Puls".

Iako ju je otac posećivao svakog vikenda, rastanci su joj veoma teško padali.

"Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve do skoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane. Nedeljom bih slušala zveckanje escajga u drugim kućama, dok se kod nas otac spremao da ode", ispričala je glumica.

Kada se i sama ostvarila kao roditelj, svaki slobodan trenutak koji nije provodila na setu ili u pozorištu, podredila je naslednicama.

"Ukoliko nemam snimanja i probe za predstavu, moj dan je organizovan u skladu sa dečijim potrebama: škola, vrtić, pijaca, domaći zadaci - uz ekskluzivitet da sebi priuštim, igrajući u pozorištu - ne baš svake večeri, odlazak u neki drugi imaginarni svet. Kada sam zauzeta novim projektom svi priskaču u pomoć kako bi sve ovo bilo izvodljivo i pored mog odsustva. Kuvanje mi je najinspirativnije, a ostale kućne poslove obavljam iz nužde, sa povremenim užitkom. Dok radim na novoj ulozi rado bih zaobišla svaki od kućnih poslova, a kada završim posao, postajem vrlo zadovoljna domaćica", rekla je pre nekoliko godina Nataša.

Još fotografija Nataše Tapušković pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Dobro Jutro - Jovana & Srđan, Youtube / Printscreen / Emisija Premijera Nataša Tapušković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna