Pevačica Maja Berović u februaru 2022. godine rodila je sina Lava, a nakon toga je usledio period velike borbe i neizvesnosti. Zbog problema koji je imala na nozi, njeno zdravstveno stanje je bilo kritično.

"Nikad nisam bila osoba koja je preterano svoj privatan život i privatne probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da ću možda morati da odustanem od muzike, jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru", počela je pevačica svoju ispovest u emisiji "Amidži šou".

Maja je zbog infekcije imala pet operacija za samo 20 dana, a lekari su se borili da joj spasu nogu, ali i život.

"Ja sam imala jednu malu ranu na nozi, koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu, i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja mi je napravila haos u nozi, ja sam posle porođaja bila jako anemična i imala sam velike probleme sa anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori sa tim. Ja sam na kraju završila sa 5 operacija u roku od 20 dana. Uspeli su da spasu nogu, naravno da sada mogu da se nasmejem na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo ožiljak od 20 centimetara na nozi i taj ožiljak je moja pobeda", ispričala je Maja.

Pevačica je dugo odsustvovala sa scene, ali se sada u punom sjaju vratila pred publiku, a život joj se u potpunosti promenio otkako je poslala majka.

Maja Berović o sinu Lavu
Instagram / mayaberovicofficial 

"S majčinstvom se ništa ne može porediti, to je posao koji niko ne vidi, to je posao 24 sata, najteži posao na svetu, biti majka, biti domaćica. One rade, a niko ne vidi, pa kažu: 'Ona je kod kuće, slobodna', a zapravo je to možda teže. Odrekla sam se sna, ja sam spavalica, navikla sam da spavam do 12, ali sad nema od spavanja ništa", rekla je jednom prilikom.

Još fotografija Maje Berović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mayaberovicofficial Maja Berović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Maja Berović pokazala stomak nakon porođaja Instagram/mayaberovicofficial