Prošle nedelje počelo je snimanje nove, 17. sezone "Zvezda Granda", a Saša Popović ističe da je ponosan na sav dosadašnji uspeh, kako u "Grandu", tako i van njega.

"Ja sam 1973. godine prvi put svirao sa braćom Senaš u Nemačkoj i to je datum koji se vodi kao moj početak. Napravio sam orkestar koji je bio najpopularniji u Jugoslaviji, bio sam direktor, kompozitor, voditelj, šta sve nisam bio. Nisam ja samo napravio nove 'Zvezde Granda'. Mi smo napravili i Stoju i Janu, Sašu i Dejana Matića... Kad sublimiram sve do sada, možda pevači zato i kažu da imam uticaja i da se plaše mog suda. Ja sam prezadovoljan onim što sam postigao. Penzioner sam, vodim 'Zvezde Granda' i lepo mi je. Imam lepu porodicu i familiju, prodali smo 'Grand'...  Jedino se nerviram zbog jedne stvari u životu, to je zbog Novaka Đokovića. Ja od stresa skočim u bazen kad gledam, čuka radi, volim tog čoveka, on je ponos Srbije. Samo se oko toga nerviram, a ostalo sve super", rekao je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" Saša, koji je već nekoliko godina zvanično u penziji.

sasa popovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

U novoj sezoni gledaoci će biti svedoci određenih promena u propozicijama takmičenja, a članovi žirija, koji su poslednje tri godine u istom sastavu, ostali su nepromenjeni - Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Ceca Ražnatović, Đorđe David, Aleksandar Milić Mili i Dragan Stojković Bosanac.

"Ovo je 17. sezona 'Zvezda Granda'. Naravno da smo morali da uradimo nešto malo drugačije, da bi gledaoci videli nešto što nije bilo. Jedni su kandidati koji se nisu nikad takmičili, a njih 32 su izabrani od strane mentora. Ovi novi, kojih ima preko 90, se bore i izazivaju ove izabrane. Svaki član žirija ima 30 sekundi i onda se čuje panik taster i mora da priča sledeći. Ne ljute se na mene članovi žirija, mi smo tako dugo zajedno. Oni su u 'Grandu' preko 20 godina, pojedini. Što se Marije tiče, mislim da joj je osma ili deveta sezona. Setio sam se te 2015. godine Marije, da bi bila odlična, bilo je mnogo kandidata koji su pevali pop. Na pola prvog takmičenja mi je rekla da više ne bi, a onda je bilo još jednu sezonu, ali više ne, ali ona je ostala. Ćuti ona, ćutim ja, došlo leto, kad Marija zove da me pita kad počinjemo novu sezonu. I to je tako išlo. Sad se više ne postavlja ni pitanje da li bi neko ostao ili ne. Nadam se da će tako biti i dalje. Ceca je došla na tri godine, ali msilim da će da ostane još jedno 33 godine", rekao je Popović, koji je ponosan što je iznedrio mnoge zvezde.

zvezde granda ziri
ATA / Antonio Ahel 

"'Zvezde Granda' su krenule na Pinku i ljudi su se vezali tada za ovaj format. Od svih takvih formata samo su 'Zvezde Granda' preživele. Kad bih nabrajao koga smo sve stvorili, trebalo bi nam baš mnogo vremena. Nema kraja... Milan Stanković je bio hit hitova kad se pojavio, pevač vrhunski. On je izuzetno jedna inteligentna osoba i pametna. Shvatao je posao. Imao je jak zalet, preko noći mu je dunulo da napusti 'Grand'. On je trebalo da bude velika zvezda i da napravi veliki koncert. Naravno da bih mu se javio kad bi me pozvao na telefon. To je bilo davno, još 2010. godine. Nemam više nikakvog uticaja sada, ne radim pesme", zaključio je u pomenutoj emisiji.

Pojedine detalje iz doma Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Saša Popović sa porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi,a evo kako njegov dom izgleda!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Saša Popović kao mali nije voleo harmoniku Kurir televizija