Iako joj je otac jedan od najuspešnijih ljudi srpskog šou-biznisa, Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića i pevačice Suzane Jovanović, nema velike prohteve i trudi se da živi "kao sav normalan svet".

Ona već neko vreme radi kao manikirka, ali za sada svoj rad ne naplaćuje. Međutim, na nagovor oca uskoro će otvoriti salon u kojem će raditi sa snajkom, suprugom svog brata Danijela, koja je šminkerka.

"Ona je to završila i radi prijateljicama u našoj kući, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i eto neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, 'evo tata će da ti kupi auto', ali ona nije bila zainteresovana, ali evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj 'smarta'", otkrio je Saša Popović za "Kurir".

Suzana Jovanović Saša Popović
ATA / Antonio Ahel 

On je dodao i da u njegovom braku sa Suzanom nikada nije bilo problema, kao i da su veoma ponosni na naslednike.

"Suzana i ja smo skoro tri decenije u braku. Je l' vi meni verujete da za to vreme ne znam da li smo se dva puta posvađali, sporečkali. Verovatno ima i toga što je Suzana pevačica, ja vodim 'Grand' i imamo ista interesovanja. Zamislite da je Suzana advokat, na primer, i kad dođe kući, priča mi o ročištima. Mene teme u kojima ja nisam ne zanimaju. Mi pričamo o pevačima i lepo se slažemo. Decu smo vaspitali tako da su skromna, nisu zahtevna", istakao je Saša.

Čime se bavi ćerka Saše Popovića
ATA / Antonio Ahel 

Popović je nedavno otkrio i da su on i Suzana deci kupili stanove u jednom beogradskom naselju u kojem su investitori, ali da oni to nisu tražili, već da je njegova i pevačicina želja bila da ih obezbede.

"Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im i stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja", rekao je on početkom ove godine.

Kako izgleda deo Suzanine i Sašine luksuzne porodične vile pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Saša Popović sa porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi,a evo kako njegov dom izgleda!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna