Neverovatna životna priča mlade devojke Nine, koja se kroz život ne probija zahvaljujući čudima iz bajke, već bez ičije podrške vodi neustrašivu životnu borbu, zasigurno će osvojiti srca svih gledalaca. Serija obiluje nepredvidivim događajima, čestim obrtima i zapletima, kao i snažnim emotivnim scenama.

DSC_2318.jpg
Promo 

O čemu se radi u seriji?

Reč je o drami osamnaestogodišnje Nine, koja je u ranoj mladosti izgubila oba roditelja, pa je prinuđena da sama gradi svoj životni put.

DSC_3753.jpg
Promo 

Ona sanja da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima delikatan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne.

DSC_5614.jpg
Promo 

Studira tehničku školu za hotelijerstvo i dobija posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto", u srcu Karpata. Upravo će ovaj hotel odigrati fatalnu ulogu u njenom životu, a ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvara u pakao.

DSC_0713.jpg
Promo 

Zbog svega navedenog, a imajući u vidu popularnost u svetu, verujemo da će "Jača od sudbine" brzo postati nova omiljena serija gledalaca Kurir televizije. Ne propustite novu hit seriju od 20. septembra radnim danima u 15, a potom i u 22 časa!

Nova hit serija "Jača od sudbine"  Kurir televizija