Mladi biznismen Đorđe Đoković obeležio je prvu godišnjicu braka sa suprugom Saškom Veselinov, sa kojom je u martu ove godine dobio sina Aleksandra. Sa ponosom ističe da je siguran da je nekadašnja voditeljka, a sada dizajnerka, njegova ljubav za ceo život i da je presrećan što ih je sudbina spojila. 

"Moje ime se vezivalo nekoliko puta za one ljude za koje nisam želeo, za one koji pokušavaju da akonto mog imena i imena moje porodice naprave nešto od svojih života i prikažu se javnosti na potpuno pogrešan način. Na takve osobe i te situacije ne želim da trošim reči. Izuzetno sam zahvalan što sam u ovom jako površnom svetu uspeo da nađem Sašku koja mi je najbolji prijatelj, životni saputnik i neko sa kim sam prošao do sada sve najlepše trenutke u mom životu, a one teške uspeo da prebrodim zahvaljujući njenoj nesebičnoj ljubavi i pažnji", rekao je za magazin "Hello" najmlađi brat Novaka Đokovića, te dodao da mu nije mnogo vremena trebalo da shvati da je Saška ona prava za njega.

saska veselinov 5-min.jpg
Instagram / saskaveselinov 

"Znaš da si zaljubljen kada ne želiš da zaspiš, jer je java konačno bolja nego san. Ja sam, kao i mnogi, pravio puno grešaka u mojoj prošlosti. Zbog pozicije u kojoj jesam, bilo mi je jako teško da nađem osobu koja je sa mnom zbog mene, moje ličnosti, mojih dobrih i loših strana, a ne zbog mog prezimena i svega što ono nosi. U prošlosti nisam uspevao u tome i pravio sam greške u odabiru, a sve to da bi došla Saška u moj život", rekao je Đorđe i dodao:

"Jednostavno, nije mi se dalo da nađem pravu i istinsku ljubav, zato što je nije bilo i zato što je život tako namestio da se nas dvoje spojimo i ulepšamo živote jedno drugom. Znam da me voli zbog onoga što jesam, što sam bio i što ću tek biti i uzbuđen sam što ću provesti svoj život sa njom."

saska veselinov djordje djokovic.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Pre nego što je upoznao sadašnju suprugu, Đorđe je imao dve duge veze koje su bile poznate javnosti - sa voditeljkom Nastasijom Stošić i sa Tijanom Ralić. 

Sa Saškom je počeo da se zabavlja u avgustu 2021, na godišnjicu veze su se verili, a mesec dana kasnije, u septembru 2022. godine, izgovorili su sudbonosno "da". I dok je crkveno venčanje bilo održano u Beogradu, građansko venčanje i svadbeno veselje organizovani su u Crnoj Gori, a fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Saška Veselinov Đorđe Đoković Instagram/saskaveselinov