Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, oženio se danas svojom izabranicom, voditeljkom i modnom dizajnerkom Saškom Veselinov. Ceremonija crkvenog venčanja održana je u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a prisustvovali su samo kumovi i članovi najuže porodice.

Saška Veselinov zablistala je u raskošnoj venčanici, dok je na glavi nosila dugačak veo, a mladoženja Đorđe Đoković odlučio se za tamno odelo. Mladenci nisu skidali osmehe, ne skrivajući sreću zbog današnjeg dana.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Kako piše "Kurir", Dijana Đoković zaplakala je kada je njen sin izgovorio sudbonosno "da", a sve vreme ju je grlio najstariji naslednik Novak.

"Najponosniji sam danas zbog brata. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se kazati samo", rekao je za pomenuti medij nasmejani Nole kada je izašao iz crkve. Novak je ispred crkve častio trubače, a kada su mladenci izašli naručio je pesme "Luckasta si ti" i "Danas majko ženiš svoga sina".

Njegova supruga Jelena Đoković za ovu priliku nosila je belu košulju, bež pantalone i cipele na visoku potpeticu u istoj boji, Nole je odabrao odelo teget boje, a sa njima su bili i njihovi naslednici Tara i Stefan, takođe svečano i elegantno odeveni.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Kako se navodi, Saška Veselinov je na venčanje stigla u pratnji svoje porodice, ali i svog kućnog ljubimca - papagaja kog ima od svoje treće godine i kog je poljubila pred ulazak u crkvu.

"Naravno da sam uzbuđena, hvala puno na željama", rekla je mladina majka.

Venčanje u crkvi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: Na poklon od oca Petra mladenci su dobili ikonu sv. Arhangela Mihajla Kurir televizija

Podsetimo, Saška Veselinov i Đorđe Đoković u avgustu ove godine proslavili su godinu dana veze, a ubrzo potom su se i verili. Nakon crkvenog venčanja uslediće sklapanje građanskog braka i svadbeno veselje, koje bi, prema dosadašnjim pisanjima, trebalo da bude održano u Crnoj Gori.

Još fotografija sa venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Crkveno venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna