Iako što zbog poslovnih obaveza, što privatno, putuje po čitavom svetu, Lepa Brena domom smatra samo jedno mesto. 

"Volim da dođem u Srbiju zato što moja deca vole da budu tu, a gde su oni, tu mi je dom. Nažalost, nigde ne mogu da ostanem dugo, i ako odem u Monte Karlo, ja tamo ostanem 15 do 20 dana. U principu najviše volim da boravim u Majamiju, ali meni ni posao ne da mira. Ako ćemo iskreno, najviše boravim u automobilu, hotelu i avionu. Meni kuća ne treba, više mi treba veliki kamper na dva sprata, da ima spavaće sobe, da povedem frizera, šminkera, masera i dve-tri drugarice", iskrena je bila pevačica za "Blic".

Kada siđe sa scene, iz Lepe Brene se pretvara u Fahretu Živojinović i živi običan, a ne život zvezde.

lepa brena
ATA / Antonio Ahel 

"Srodila sam se sa Lepom Brenom, prihvatila sam je i shvatila da što se manjem opirem, da će mi biti lakše. Kada siđem sa bine ja skinem garderobu Lepe Brene i vratim se normalnom životu. Ljudi me poštuju, pa nije nemoguće da obujem patike, stavim naočare, vežem kosu i odem na pijacu. Ja volim taj običan život, meni to ne smeta. Smeta onom ko se oseća bitan i važan. Onda ne idi na pijacu, nego sedi u svom zlatnom kavezu i kao Majkl Džekson, udiši kiseonik", rekla je Brena i dodala:

"Ja odem da operem auto ako mi nije tu vozač, ne pravim dramu oko toga. Jedino ne volim kada jedem da me neko prekida da se rukujem i ne volim da se ljubim sa ljudima, ali Bože moj, neće mi kruna sa glave pasti. Zato volim da otputujem u zemlje gde me niko ne zna, pa sedim i gledam druge ljude."

Brak Brene i Bobe traje 30 godina
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović rade punom parom, ali nalaze vremena i za uživanje. Penzija im, kako Brena kaže, još nije u planu.

"Mi smo radoholici, ali volimo i da uživamo, a treba znati uživati. Ne postoji penzija u mom životnom planu", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / lepabrenaa Lepa Brena u Nici, na moru, na Krfu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena dva puta lomila levu nogu i obe ruke Kurir